Over ons

Turbocheck is een initiatief van Daniels Huisman Advocaten. Daniels Huisman Advocaten is sterk gericht op het bijstaan van ondernemers. Onder meer de rechtsgebieden ondernemingsrecht en faillissementsrecht zijn belangrijke pijlers van Daniels Huisman Advocaten.

Namens Daniels Huisman Advocaten zijn Freerk Bleker en Luc Stortelder de kartrekkers van Turbocheck. Zowel Freerk Bleker als Luc Stortelder zijn advocaten gespecialiseerd in het ondernemingsrecht en het faillissementsrecht. Beiden worden door de rechtbank ook benoemd als curator.

Eric Brinkhorst tegen turboliquidatie
Luc tegen turboliquidatie

Wat drijft ons?

Doordat Daniels Huisman Advocaten veel ervaring heeft binnen het ondernemingsrecht en het faillissementsrecht zien wij ook de praktische problemen waar ondernemers tegenaan lopen bij bestaande wet- en regelgeving.

Een van de problemen die wij in de praktijk veel tegenkomen is het probleem van de zogenaamde turboliquidatie: uw klant stopt plotseling met zijn onderneming zonder uw factuur te betalen. In dat geval is uw klant simpelweg verdwenen en gaat uw klant niet failliet. Er komt dan ook geen curator die onderzoek doet naar de gang van zaken bij uw klant. Ondernemers zijn vaak helemaal niet bekend met dit type bedrijfsbeëindiging en weten zich geen raad met hun onbetaalde factuur.

Deze manier van bedrijfsbeëindiging is ontzettende misbruikgevoelig en lijdt op grote schaal tot benadeling van hardwerkende ondernemers. Met Turbocheck willen wij benadeelde ondernemers laagdrempelig en tegen een relatief lage prijs helpen met raad en daad.

Een bedrijfsbeëindiging waarbij ondernemers op grote schaal benadeeld worden mag niet lonen, vinden wij. Vul ons formulier in of neem gerust contact op voor meer informatie.